neděle 7. září 2014

Co nás čeká v týdnu od 8. 9.

První zářijový víkend nás všechny nabil úžasnou energií babího léta. Ukázkové ranní mlhy se rozpustily a vykouklo sluníčko, které zkouší poslední "grády". Sbírání hřibů, pití prvních vzorků burčáku, měkké odpolední světlo na sklizených polích... Jak vnímáte tuto dobu vy?

Ze zasnění se zpět k tématu... Aby vám něco neuniklo, posílám souhrn toho, co nás tento týden čeká:

Pondělí 8. 9.
Od 9 do 12 hodin je Volná herna pro děti. Domluvte se s kamarádkou na kafíčko ;-)

Úterý 9. 9.
Začínáme s Angličtinou pro děti! První lekce je již tento týden, od 10 hodin. 
Od 16 hod pak startujeme velký kurz pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání. Tentokrát s Janem Slavíkem o všem, co byste měli udělat před tím, než se rozhodnete podnikat...

Středa 10. 9.
Veselá hernička s Míšou a téma Šla Nanynka do zelí. Určitě to bude skvělá zábava jako vždy! Nezapomeňte, od 9 do 12 hodin.
Odpoledne v 16 hodin nás čeká Lenka Szopová a její přírodní kouzlení v Bylinném receptáři. Jsme moc zvědaví, co nám poradí na úklid domácnosti i všeobecnou pohodu... 

Čtvrtek 11. 9.
Pokud řešíte nějaké problémy ohledně rozvodu, svěření dítěte do péče, soudního řízení atd., můžete vše probrat na neformálním setkání s Mgr. Páclovou ze sociálního odboru. Začínáme v 10 hodin.

Pátek 12. 9.
Tak na pátek se já osobně moc těším. Čeká nás totiž první Klubovna pro maminky a dáme si seznamovací holčičí čajový dýchánek! A prý bude i něco sladkého na zub... Od 9 do 12 hodin. A kdo si nechce povídat, může si hrát v naši Volné herně ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat