středa 22. října 2014

Máme veselo...

Když jsme na začátku školního roku rozjížděli nový koncept Veselé herničky, netušili jsme, jak velký zájem o program bude. Hned po prvním běhu jsme měnili rezervace na tři časy během jediného dopoledne, aby se dostalo na všechny děti a maminky... 


Týden co týden Míša připravuje 45 minut plných říkánek, pohybu, tvoření i ponaučení a snaží se zaujmout ty nejmenší děti i předškolkové mazáky. Na webu navíc mohou maminky najít většinu z říkadel, aby mohly trénovat i doma a mít tak ještě veseleji. Už po měsíci je vidět, jak děti, které chodí opakovaně, pozitivně reagují na řízenou činnost, jak se snáze soustředí a tvoří krásná dílka a jak si užívají pohyb s ostatními dětmi. Nás moc těší, když vidíme aktivní maminky dovádět se svými drobečky. 

A protože zájem o kreativní aktivity neutuchá, ba dokonce narůstá - a my vám za to neskutečně DĚKUJEME!!! - rozšiřujeme Veselou herničku i na odpolední hodiny. Od 5. 11. tak můžete vybírat z pěti časů: dopolední 10. a 11. hodina, odpolední 15. a 16. a extra termín s přízviskem PLUS, který startuje od 17. hodin a bude obsahovat již větší výzvy! Téma je vždy stejné a najdete jej v našem kalendáři. Veselá hernička PLUS je určena jednak dětem jednoduše starším (2 - 3 roky), stejně jako zkušenějším a zvídavějším, byť věkem mladším. Mezi jednotlivými úrovněmi mžete samozřejmě kdykoliv přejít, jak uznáte za vhodné... Ale my máme výzvy rádi a proto do toho jdeme :)

Dopoledne od 9 do 12 hodin a odpoledne od 15 do 18 hodin můžete samozřejmě využívat naši hernu pro děti pro posezení nad kávou, vyzkoušení nových hraček či probrání důležitých témat s kamarádkou.

Na program je nutné se rezervovat (třeba zde), kvůli kapacitě místnosti, přípravě materiálu a záruce, že se na vás dostane. Pokud se nemůžete dostavit, jednoduše rezervaci zrušíte a dáte nám tak vědět, že je místo volné pro případné další zájemce. Kdyby vás systém nechtěl na danou hodinu již pustit, je to většinou z toho důvodu, že je již plná kapacita... Ale nebojte se nám kdykoliv zavolat a ověřit, že se nejedná o jiný technický problém.

A na závěr ještě jedno provozní upozornění: Ve středu 29. 10. Veselá hernička neproběhne. Jedna verze říká, že se musíme na nový nával pořádně připravit, nadechnout a rozcvičit, druhá pak (vrabci štěbetali), že Míša má důležité vzdělávací povinnosti a chce být ve své práci ještě lepší a úžasnější. Tak si sami vyberte ;-) Pokud chcete dorazit za námi na volnou hernu, samozřejmě jsme pro vás k dispozici jako vždy do 9 do 12 hodin. 

Jak vidíte, máme veselo... Děkujeme vám všem, co jste s námi a užíváte si to stejně jako my!

Žádné komentáře:

Okomentovat