neděle 14. prosince 2014

Co nás čeká v týdnu od 15. 12.

A je to tady!!! Čeká na vás poslední týden v našem centru v roce 2014. Nesmutněte, rozloučíme se ve velkém stylu a 5. 1. 2015 se opět uvidíme:-) Máte se na co těšit...

Pondělí 15. 12.
Pokud patříte mezi zvídavé rodiče, těšte se na kurz Úvod do logopedie. Začínáme v 16 hodin.
Dopoledne je pro vás k dispozici Volná herna pro děti.

Úterý 16. 12.
Tento den spolu zapálíme 3. svíčku na našem adventní věnci a užijeme si Světýlka pro radost. Dopolední program je již obsazen, ale můžete se ještě přihlásit na odpolední část, která začíná v 15 hodin. 

Středa 17. 12.
Co to voní, co to zvoní? To se spolu s dětmi dozvíte ve vaší oblíbené Veselé herničce, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu (tentokrát pouze v čase od 15 hodin) a rychle se plní. Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. Těšte se na překvapení od tety Míši :-) Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Z důvodu soukromé akce bude tuto středu hernička otevřena pouze do 16 hodin. Abyste si však mohli dosyta pohrát, je k dispozici už od 14. hodiny. Děkujeme za pochopení.

Čtvrtek 18. 12.
Chcete mít Vánoce ve vlastní režii a vyrobit si něco svého? V tom případě máme pro vás připraven kurz Tvůrčí dílny pro ženy - ručně dělané svíčky a malovaní na porcelán svícny, a ozdoby na stromeček, falešný patchworkDopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro děti

Pátek 19. 12.
Poslední setkání v našem centru pro rok 2014 se ponese v duchu čistě vánočním. Čeká nás Vánoční besídka. Akce je již obsazena, ale pokud byste se chtěli nahlásit jako náhradníci v případě uvolnění místa, napište nám na info@nasemisto.cz.




Z limitovaného nákladu našich kalendářů na rok 2015 bylo uvolněno 5 kusů k prodeji - jsou k mání za 250,- na recepci centra. Pokud byste chtěli udělat radost sobě či svým bližním a zároveň přispět na provoz našeho centra, budeme rádi.




V tuto chvíli máte ve svých mailech nový newsletter, kde se dozvíte, co vás čeká v lednu 2015. Pokud jej nemáte a přejete si jej poslat, napište nám na info@nasemisto.cz nebo vyplňte jednoduchý formulář.

Těšíme se na vás opět v roce 2015:-)

Tým centra Naše místo

Žádné komentáře:

Okomentovat